?

Log in

Previous 10 | Next 10

Mar. 19th, 2010

Writer's Block: So far so good

What's the best movie you've seen so far this year? How about the best song? The best book?


Hú, mennyi legjobb egy kockában...
A legjobb film... Annyi meghatározó film volt az életemben... Általában szokásom mindent agyonnézni, amit imádok. De... Na várjunk csak? Kezdjük az elején. Értelmezzünk.... Legjobb. Idén.
A film tekintetében holtversenyben áll első helyen a Yatterman és a Last Princess, és nincs a top 3ban az Avatar, holott élmény volt. A Yatterman azért, mert kiakasztó a humora, a másik meg, mert nem hittem, hogy Matsujun tud ilyen dzsuvás és visszataszító lenni. Végig vízért imádkoztam^^
Ha zene, akkor az biztos, hogy Troublemaker, de a második a Sakura Girl.
És az utolsó kérdésre adott válaszom kétségbeejt. Ugyanis idén még nem olvastam O.O Három hónap eltelt, és még nem olvastam el egy könyvet sem:S Ez szörnyű. Azonnal tennem kell valamit!!  *elrohan olvasni* Visznyát!

Mar. 18th, 2010

Writer's Block: Invisibility cloak

If you could be invisible for a day, where would you go and what would you do? Do you think you might be upset by what you discovered?

Hűha most azt hiszem, hogy kicsit kémkednék kedvenc idoljaim után:P Nem, nem OlYaSmIrE vagyok kíváncsi, csak kicsit a magánéletükre.
Egyékbént nem vagyok ennyire beteg fan, de ez a PV most nagyon beütött:P

Sakura Girl PV

Valaki magyarázza ezt meg nekem.

Egy éve vártak erre a rajongók, és most, ahogy olvasom a hozzászólásokat, senki nem örül igazán. MIndenki csak kritizál és kritizál és kritizál. Nem lehetne mondjuk örülni? Én a magam részéről egész este ébren voltam, hogy láthassam a klippet. És mondok valamit.

Ez a videó szép.

A színei fakók, képzeljétek nem véletlenül, ilyenre szánták. Ha nem tetszik, lehet elmenni rendezőnek és megcsinálni máshogy. Hogy ki milyen klipet akart az egyéni szoc probléma. Ilyet csináltak. Ez van
Ez nem rossz klip, de a rengeteg negatív kritikától az már írni sem mer, akinek tetszett, hátha ő téved. És jó lenne már leszállni a fiúk hajáról. Jó, van amelyik tetszik van amelyik nem, és mindig lesznek olyanok, akiknek bejön, ahogy olyanok is, akiknek nem. A klipnek nem az a címe, hogy hajak, tudtommal... És nagyon szar érzés, hogy rajongók azon versenyeznek, ki röhögött többet a fiúkon, és bizonygatják, hogy nevetségesek. Még valami. A fiúk nem lányosak, még kevésbé lányok. És aki erre vár, vagy ebben reménykedik, esetleg minden mozdulatukba ezt látja bele, annak úgy kell. Tudok neki gyógymódokat javasolni. Mért nem lehet a jó oldalakat nézni?

Nekem például tetszett, hogy végre nem spórolták ki a lányokat a klipből. És tetszett mindegyikük része, kifejezetten tetszettek a színek. Meg az egész képi világ. Az egyetlen, ami zavart, hogy motyogva tátogtak, nem volt túl nagy a beleélés, de írjuk annak a számlájára, hogy szegények épp szenvedtek. Ha meg nem is könnyeztem, de ez szerintem egy szép klip egy nagyon jó számhoz, a fiúk helyesek benne, a színek érzékletesek, és a színészi játékuk is pont olyan jó, mint szokott lenni. Shige kifejezetten jól néz ki, és kicsit sem lányos. Tegoshi roncsolódott hajával megfoglalkozzon a fodrásza, nekem a magam részéről semmi bajom vele, csak azt látom, hogy jó.

Mar. 16th, 2010

Writer's Block: Brush with stardom

Have you ever stumbled across a celebrity in your daily life? Was it more or less exciting than you would have expected? Do you have any interest in meeting media stars?

Vicces, de igen...
Ez egy kis ország, itt gyakorlatilag minden második szembe jövő ember "sztár", de több ilyen alkalom is volt. Még régen BarátokKözt-Dani törzsvendég volt a videótékában, ahol dolgoztam. Sok híres embert láttam bevásárló központokban. Arról nem is beszélve, hogy elvileg újságíró vagyok, szóval a sajtótájékoztatókon sok emberrel fogtam kezet, többek közt sztárokkal is. Pl - bár ők biztos, hogy nem emlékeznek rám - Horváth Évával, Détár Enikővel, Vágó Istvánnal. Tanított Sváby és Győrffy.
Hát igen, esetemben ez elkerülhetetlen.
Nem feltétlenül vágyom rá, hogy ismert emberekkel közelében legyek, de már régen nem ráz meg a dolog. Régen még volt egy kis izgulás, már nincs. Vannak meglepően jó tapasztalataim és meglepően rosszak is. Utóbbik főleg a szappanopera felfedezettekkel. Az egyikükkel egy főiskolára jártam, és komolyan mondom, úgy vonult a folyosón, mintha ő lenne a királynő. Csak az volt a bibi, hogy szegényke elég sötét volt.
Amúgy a híres ember is csak ember, és ez itt a lényeg.

Mar. 14th, 2010

Writer's Block: Another sleepless night

Do you suffer from occasional or frequent insomnia? Do you have any special tricks or remedies? How does it impact your life?

Néha nem tudok elaludni. Olyan is van, hogy ébren vagy félálomban rémképek gyötörnek, de többnyire csak nem jön álom a szememre. Ilyenkor általában olvasok, vagy lehunyom a szemem, és elképzelek egy történetet. Olyan, mintha filmet néznék, csak itt én írom a forgatókönyvet. Volt már egy-két olyan sztorim így, amit le is akartam írni, annyira tetszett. Ha szerencsém van, ettől elalszom.
Ha mégse sikerül, akkor ki a jó öreg módszer - ki az ágyból! Elvégre ami nem megy, azt nem kell erőltetni, nem igaz? :D

Mar. 13th, 2010

Writer's Block: Categorically speaking ...

If the interior discussion in your head were indexed by category, what would the five most recurring subjects be?

1. Munka
2. Fordítás és rajongásom tárgyai
3. Iskola, tanulás, japán
4. Élet-tervezési stratégiák
5. Zene

Általában ez az 5, csak a sorrend szokott változni. Mostanában a 4-es pont egyre többször jön elő. Furcsa, hogy ahogy öregszik az ember, azok a célok is elhalványulnak, amikben biztos volt:P És ott kezdődnek a gondok, mikor az embernek ki kell találnia magát újra és újra. Nem tudom hogy nevezzem ezt. Valószínű csak nem tudom, mihez kezdjek jó dolgomban, és muszáj kicsit szenvednem valamin... De azt éreztem, hogy nem jó, és olyankor le kell dózerolni a dolgokat, aztán lehet kirakóst játszani. Majd lesz jó megint, és akkor a 4-es eltűnik, és valami sokkal jobb és vidámabb lesz a helyén. Mondjuk világrekord döntögetés: Hányszor lehet mosolyogni egy nap? :) Vagy valami ilyesmi... 

Mar. 11th, 2010

Writer's Block: Kids or child-free?

Whether you've chosen to have children or live child-free, how and when did you (or will you) reach this decision? If you're in a relationship, did you (or will you) decide separately or together?

Hűha. Ez a kérdés most nagyon elemébe talált, így hát muszáj válaszolnom rá, ha csak így magyarul is.
Alig pár napja történt, hogy meglátogatott egy régi barátom, akivel egy bandában énekeltem. Hozta magával a kislányát is. Ez több szempontból sokkolóan hatott rám. Egyrészt a kislány hihetetlenül édes volt, egy kis angyal, két helyes loknis barna copffal.
Már az is újdonság, hogy ilyen cukormázzal említek egy gyereket. Amióta az eszemet tudom kerülöm a gyerekeket. Nem a legjobb szó rá, hogy félek tőlük, inkább nem tudok velük mit kezdeni, mert sosem voltak körülöttem gyerekek, de a lényegen ez sem változtat. A barátaim folyton cukkoltak is emiatt.
De ez a kislány kiszúrt magának, mert az anyja helyett egész este velem foglalkozott, és a végére ott tartottam, hogy kölcsön kérem, olyan édes. Mondtam is, hogy "egy ilyen nekem is kell itthonra":P
Szóval ez volt az egyik meglepő aspektusa az estének. Mármint az, hogy végső soron egészen jól ki tudok jönni a kölykökkel. A másik viszont szinte az ellenkezője volt ennek.
Megcsapott a gondolat, hogy egy jó barátomnak, aki csak 2 évvel idősebb nálam, 4 éves kislánya van. És belegondoltam, mit csinálnék, ha én... És sosem éreztem még ennyire, hogy erre nem állok készen. Hihetetlen felelősség és rettegnék, hogy rosszul csinálom, amire minden esély megvan, mert még a saját életem sem tudom kézben tartani, nem hogy valaki másét!
A hosszú bevezetés lényege, hogy életemben először gondolkodtam el komolyan a gyerekvállalás kérdésén, és először alkottam róla igazi véleményt. Mert azon túl, hogy mindig is akartam gyereket, a terhesség, szülés, gyereknevelés egész embert kíván. Egész és felnőtt embert. És jelenleg én egyik sem vagyok.

Feb. 27th, 2010

(no subject)

RankNEWS Ranking
Favorite (Top) to
Least Favorite (Bottom)

Feb. 1st, 2010

When would it be ok to worry?

Mikor kezdjünk el aggódni? Őszintén szólva már a tököm tele ezzel a kérdéssel. Havonta egyszer tuti felteszi valaki. És csak az elmúlt egy évben legalább harmincszor hallottam! Fogjátok már be! Basszus, ha ennyire aggódni akartok, aggódjatok! Mit vészmadárkodik mindenki??? Előbb-utóbb lesz közös News activity! Én olyanról nagyon még nem hallottam, hogy egy sikeres jól futó együttes szétment volna. Takitsuba más, mert nekik szerintem a hátukon feláll a szőr egymástól, de a Newsban még szeretik is egymást.
Szóval pofa be!
Hihetetlen, hogy egy when will it be ok to worry kérdéssel még mindig 2 óra alatt 60 kommentet ehet bezsebelni.
Tags:

Dec. 13th, 2009

Mash Game: Predict Your Future at eSPIN.com

 
Behold... My Future
  I will marry Tegoshi Yuya.  
  After a wild honeymoon, We will settle down in Tokyo in our fabulous Apartment.  
  We will have 5 kid(s) together.  
  Our family will zoom around in a blue Honda.
  I will spend my days as a Singer, and live happily ever after.  
 
whats your future
 

Previous 10 | Next 10